Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Vladimír Holub
holub@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

Garmin zumo 595LM Lifetime

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-01603-10
EAN 753759160289
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nová generácia odolnej širokouhlej motocyklovej GPS navigácie s doživotnou aktualizáciou máp.
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
- zumo® 595LM
- predinštalovaná mapa City Navigator® Europe (45 štátov)
- nüMaps Lifetime - doživotná aktualizácia máp
- montážna sada na motocykel s napajacím káblom
- držiak do auta prísavkový
- napájací kábel do auta
- micro USB kábel
- akumulátor
- krytka proti prachu
- príručka používateľa



 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Prenosné puzdro - zumo 590/595

 
 
 

Príslušenstvo

 

22.49  EUR   bez DPH

 

26.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Prenosné puzdro Deluxe

 
 
 

Príslušenstvo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Montážna kolíska na motocykel vrátane napájacieho kábla - zumo 590/595

 

99.99  EUR   bez DPH

 

119.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

12.49  EUR   bez DPH

 

14.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Držiak do auta prísavkový - zumo 590/595

 

45.75  EUR   bez DPH

 

54.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo

 

41.66  EUR   bez DPH

 

49.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Kryt akumulátora - zumo 590/595

 
 
 

Príslušenstvo

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

micro USB prepojovací kábel

 
 
 

micro USB prepojovací kábel

 

9.99  EUR   bez DPH

 

11.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Prenosná taška pre 5" a 6" displeje

 

21.66  EUR   bez DPH

 

25.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

41.66  EUR   bez DPH

 

49.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Vytvorený pre dobrodružstvo, Zrodený pre jazdu

V režime výpočtu "dobrodružná trasa", viete nastaviť ďalšie možnosti ako kľukatosť, kopcovitosť a vyhnutie sa hlavným cestám na veľkom 5,0" dotykovom displeji, ktorý viete ovládať v rukaviciach a ktorý viete pouziť buď zvyslo, alebo pozdĺžne. Transflektívna obrazovka redukuje odlesky a to robí tento displej ľahko čitateľný dokonca aj na slnku.

Výhody technológie Bluetooth®

Synchronizujte svoje zumo s kompatibilným smartfónom s Bluetooth® headsetom/interkomom alebo helmou. Uložte svoj telefón bezpečne do vrecka alebo kufra a využite možnosť hands-free volania bez straty a presmerovania pozornosti. Zo svojho smartfónu viete tiež prijímať smart upozornenia na hovory, texty, upozornenia aplikácií a ďalšie, ktoré sa objavujú priamo na naigačnom displeji.

Jazdite chytrejšie so svojím smartfónom

Čo sa deje na ceste pred vami? Garmin zumo 595LM viete prepojiť so smartfónom a cez aplikáciu Smartphone Link tak bezdrôtovo prijímať informácie o počasí a doprave. Táto aplikácia taktiež umožňuje LiveTrack. Ide o "vychytávku", ktorá umožňuje zdieľať priateľom polohu a miesto pobytu počas jazdy.

Vychutnajte si hudbu pri cestovaní

Chcete si vziať svoju obľúbenú zbierku hudby na jazdu? Váše zumo tiež umožňuje ovládať hudbu a médiá z kompatibilného MP3 prehrávača alebo smartfónu priamo na dotykovom displeji navigácie a dokonca viete prehrávať svoj list cez obľúbený Spotify.

Dávajte väčší pozor s výstrahami pre jazdca

Pre zvýšenie ostražitosti na pozemných komunikáciách a podporenie bezpečnejšej jazdy, zumo 595LM vopred poskytuje užitočné upozornenia na ostré zákruty, zmeny rýchlosti, železničné priecestia a na úseky prechodov divej zveri, školské zóny a ďalšie. Navyše budete upozornení, keď sa vyberiete ísť opačným smerom na jednosmernej ulici. Môžete tiež dostávať upozornenia na blížiace sa rýchlostné kamery. Pre dlhšie jazdy je tu varovanie pri únave, kedy vám navigácia navrhne prestávku a ponúkne potenciálne odpočívadlá na vašej aktívnej trase. Funkcia "Pred vami" umožňuje ľahko vidieť zaujímavé miesta a míľniky na trase bez toho, aby ste museli opustiť zobrazenie mapy. Jednoduché tvarovanie umožňuje pridať bod na mape a prispôsobiť tak trasu, takže sa môžete nechať navigovať preferovanými oblasťami alebo konkrétnymi cestami.

Už nikdy viac s prázdnou

Vstavaný palubný počítač s digitálnym palivomerom je štandardnou funkciou každej navigácie zumo. Je teda ľahké odhadnúť, koľko kilometrov môžete jazdiť skôr ako vám dôjde benzín. Palivomer ponúka dynamické upozornenie na natankovanie paliva a dokonca poskytne konkétne benzínové stanice po ceste. Ukazovateľ obmedzenia rýchlosti vám ochotne dá vedieť, kedy je čas na ubratie plynu. Kompas a databázy špecifických motocyklových bodov záujmu (POI) sú poruke vždy, keď potrebujete nájsť servis, predajcu a ďalšie. K dispozícii je tiež funkcia história servisu, ktorá vám pomôže udržať prehľad o servisných úkonoch na vašom motocykli.

Databáza Foursquare®

Garmin zumo 595LM obsahuje okrem databázy špecifických motocyklových bodov záujmu (POI) aj databázu Foursquare® s miliónmi nových a populárnych miest, ktoré sa oplatí objaviť a navštíviť.

Doživotná aktualizácia máp

Garmin zumo 595LM obsahuje doživotnú aktualizáciu máp po dobu životnosti vášho zariadenia, takže vaše trasy budú viesť vždy aktuálnymi cestami a k aktuálnym bodom.

Navigačné nástroje

Fotorealistický asistent jazdných pruhov so zobrazením križovatiek a mimoúrovňových križovatiek na trase uľahčí orientáciu v zložitých úsekoch. Neprehliadnuteľná šípka ukazuje na displeji navigácie správnu pozíciu a pruh, do ktorého je potrebné sa zaradiť pri najbližej odbočke alebo výjazde. Garmin zumo 595 zobrazuje 3D terén a profil nadmorskej výšky celej trasy. K dispozícii je tiež funkcia TracBack®, ktorá umožňuje vrátiť sa späť po tej istej trase.

Tlaku v pneumatikách a akčná kamera VIRB

Pre zvýšenie bezpečnosti na pozemných komunikáciách je zumo vybavené technológiou na meranie tlaku v pneumatikách, prostredníctvom snímačov (predáva sa samostatne). Snímače využívajú na prenos dát bezdrôtovú technológiu a vy si tak viete v realnom čase pozrieť tlak v každej pneumatike na displeji svojej navigácie zumo.
Garmin zumo 595LM je kompatibilný s akčnými kamerami Garmin VIRB (predáva sa samostatne). Diaľkovo tak viete jednoducho ovládať spustenie a zastavenie nahrávania a zhotovenie fotografie a to všetko z displeja vášho navigátora zumo.


Uhlopriečka 5.0" new Jasný, dotykový a farebný displej s uhlopriečkou 5.0", ľahko čitateľný na slnku a odolný voči poveternostným vplyvom a poskytuje všetky informácie dôležité pre vašu pohodlnú a bezpečnú jazdu.
Duálny displej V nastaveniach je možné nastaviť orientáciu zobrazenia na výšku alebo na šírku, čím viete zaridenie prispôsobiť akejkoľvek montáži v akomkoľvek priestore.
EU new Predinštalovaná mapa City Navigator® Europe obsahuje pokrytie nasledovných 45 štátov: Albánsko, Andora, Belgicko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Česká rep., Čierna Hora, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Grécko, Holandsko, Chorvátsko, Island, Írsko, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Macedónsko, Maďarsko, Malta, Moldavsko, Monako, Nemecko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Srbsko, Kosovo, Švajčiarsko, Švédsko, Taliansko, Turecko, Ukrajina, Vatikán, Veľká Británia. Mapové dáta pre zariadenia Garmin poskytuje spoločnosť HERE, svetový líder v poskytovaní mapových dát prémiovej kvality. Táto priemyselne vyspelá navigačná databáza poskytuje užívateľovi vyhľadávať v sieti bodov záujmu akými sú reštaurácie, servisy, hotely, čerpacie stanice, banky a množstvo iných.
Doživotná aktualizácia new Bezplatná aktualizácia máp počas celej životnosti zariadenia cez softvér Garmin Express.
Ovládanie v rukaviciach new Pohodlné a funkčné ovládanie navigácie a všetkých funkcii v rukaviciach.
PhotoReal new Zaraďte sa vždy do správneho pruhu. Model zumo 595LM je vybavený rozšíreným asistentom jazdných pruhov s fotorealistickým náhľadom, takže máte dokonalý prehľad a spoľahlivo sa dostanete do cieľa vašej cesty.
Reálne značky new Počas jazdy vás navigácia na displeji informuje o reálnych dopravných značkach ako napr. čísla jednotlivých ciest, ako to môžete vidieť popri ceste.
Plánovač trasy new Pohodlný a detialiný plánovač umožní naplánovať a uložiť trasu s prejazdovými bodmi, vrátane časového harmongramu. Uloženú trasu viete napr. bezdrôtovo zdiľať s ďalším zariadením zumo 595LM.
Pred vami new Pomocou funkcie "Pred vami" si viete nechať zobraziť vzdilenosť a typ bodov záujmu POI pri aktívnej navigácii pred vami.
Rýchlostné limity new Zobrazenie rýchlostných limitov a možnosť vizuálneho aj zvukového upozornenia na prekročenie povolenej rýchlosti.
Kamery new Navigácia obsahuje predinštalovanú základnú databátu rýchlostných a bezpečnostných kamier.
Bluetooth new Pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth® spárujete kompatibilný telefón a interkom/headset, čím viete prijímať jasné hovorené príkazy "odbočka po odbočke" alebo telefonáty komfortne do helmy.
Prehrávač médií new Okrem prehrávania hudobných súborov vo formáte .mp3, viete bezdrôtovo ovládať a prehrávať hudbu zo zariadenii iPhone alebo iPod.
IPX7 new Robustné vyhotovenie štandardu IPX7 dokáže odolať okrem vody, napríklad prachu, otrasom a dokonca aj poliatiu benzínom.
Kompas new Prehľadný kompas vám umožní navigáciu a orientáciu v teréne mimo ciest.
Smartphone Link new Smartphone Link je funkcia, pomocou ktorej dokážete zaistiť príjem napr. dopravných správ a počasia prostrednícvom dát zo spárovaného smartfónu.

Stránky o produkte:

https://buy.garmin.com/en-GB/GB/prod536397.html#gallery-dialog



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  16.5 x 16.5 x 10.9 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  14.9 x 9.7 x 3.3 cm
Displej - veľkosť, ŠxV:  10.8 x 6.5 cm
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  800 x 480 bodov
Displej - uhlopriečka, "; cm:  5.0"; 12.6 cm
Displej - typ:  WQVGA TFT, farebný
Dotyková obrazovka:  Áno
Hmotnosť balenia:  1 270 g
Hmotnosť zariadenia:  374 g
Napájanie:  akumulátor
Akumulátor - typ:  vymeniteľný nabíjateľný lithium - ion
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  do 4 hod.
Odolnosť voči vode:  Áno (IPX7)
GPS prijímač:  Áno
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
Podpora externej antény:  Nie
Podpora externého mikrofónu:  Áno
Mapy a pamäť:  -----------------------------------------------------------
Basemapa:  Áno
Predinštalované mapy:  City Navigator Europe
Doživotná aktualizácia máp:  Áno
Vstavaná pamäť:  podľa zariadenia
Používanie pam. kariet:  microSD
Waypointy/obľúbené/pozície:  1000
product_web:  0, 229
Cesty:  100
Funkcie a výbava:  ------------------------------------------------------------
Záznam trás/ciest:  Áno
Správa trás/ciest:  Áno
TracBack (cesta späť):  Áno
LiveTrack (zdielanie jazdy):  Áno
Okružná trasa:  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Áno
Palivomer:  Áno
História servisu:  Áno
Hlasová navigácia:  Áno
Hlasové ovládanie:  Nie
3D zobrazenie budov:  Nie
3D zobrazenie terénu:  Áno
Zobrazenie DMT (digitálny model terénu):  Áno
Asistent jazdných pruhov:  Áno (rozšírený)
PhotoReal™:  Áno
nüRoute™ - trafficTrends™:  Áno
nüRoute™ - myTrends™:  Áno
Automatické zoradenie bodov:  Áno
Automatický prepočet trasy (autorouting):  Áno
Nastavenie výpočtu trasy:  Áno
Okamžitý náhľad na zvolenú trasu:  Áno
Nastavenie obmedzení na trase:  Áno
Nastavenia diaľničných známok a mýta:  Áno
Funkcia "Pred vami":  Áno
Služby pri výjazdoch:  Áno
Výstrahy a varovania pre vodiča:  Áno
Zobrazenie rýchlostných limitov:  Áno
Upozornenie na prekročenie rýchlosti:  vizuálne / zvukové
Automatické uloženie pozície parkovania:  Áno
Možnosť doplniť body záujmu POI:  Áno
Databáza bodov Foursquare®:  Áno
Databáza bodov TripAdvisor:  Nie
Bluetooth®:  Áno (headset + telefón)
Wi-Fi®:  Nie
Aktuálne služby:  Áno (doprava / počasie)
Smart notifikácie:  Áno
Upozornenie na dopravnú udalosť:  Nie
TMC prijímač - kompatibilita:  Nie
TMC prjímač v dodávke:  Nie
Možnosť snímania tlaku v pneumatikách:  Áno
Kde som? funkcia:  Áno
Prejdené trasy:  Áno
História cestovania:  Áno
Posledný bod (uloženie pozície):  Áno
Montáž a napájanie do automobilu:  Áno
MP3 prehrávač:  Áno
Garmin Garage™ (ikony vozidiel):  Áno
Duálne zobrazenie (vertikálne/horizontálne):  Áno
Qwerty alebo ABC klávesnica:  Áno
Slúchadlá vstup/audio výstup:  Áno
Garmin Voice Studio™ - kompatibilita:  Áno
Kompas (GPS):  Áno
Motocykel (užívateľský profil):  Áno
Automobil (užívateľský profil):  Áno
Počet prejazdových bodov:  10+
Prepojenie:  USB
USB konektor:  micro USB
Iné (parametre, príslušenstvo, doplnky):  -


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
Používateľská príručka:  zumo_595_prirucka_pouzivatela.pdf

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu



 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 



 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz