Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Ing. Ľubomíra Kočner
kocnerova@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

vívofit teal

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-01225-03
EAN 753759119584
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Monitor aktivity
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
Vivofit - Obsah balenia Obsah balenia
vívofit,
veľký remienok (152 - 210 mm),
malý remienok (120 - 175 mm),
USB ANT™ Stick,
manuál v slovenčine.

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 

Náhradný diel

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Náhradný diel

 

7.49  EUR   bez DPH

 

8.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Náhradný diel

 

8.25  EUR   bez DPH

 

9.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

vívofit remienky Waikiki

 
 
 

vívofit príslušenstvo

 

34.16  EUR   bez DPH

 

40.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:


Každý krok sa počíta!

vívofit™ je jediný fitness náramok, ktorý monitoruje vaše osobné ciele počas dňa i noci, sleduje váš pokrok 24 hodín denne 7 dní v týždni a pripomenie vám, že je čas začať sa hýbať a robiť niečo pre svoje zdravie. Zaznamenáva počet krokov, spálených kalórií, prejdenú vzdialenosť, odpočítava, koľko ešte ostáva k dosiahnutiu vášho osobného cieľa. vívofit™ tiež monitoruje váš spánok, štatistiku si môžte následne pozrieť online. Počas cvičenia tiež monitoruje váš tep (po spárovaní s kompatibilným snímačom srdcovej frekvencie).

vívofit™ má perfektne čitateľný displej a výdrž batérie až 1 rok.

Synchronizujte, plánujte a zdieľajte bezdrôtovo svoje fitness výzvy a ciele prostredníctvom technológie Bluetooth Smart a bezplatnej aplikácie Garmin Connect.

ZAČÍNAME!
vivofit
vivofit
vivofit

Kompatibilné smartfóny: Android ( Android 4.3 a novší): HTC One, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4. Apple: iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S. Garmin postupne rozširuje zoznam kompatibilných smartfónov, preto je možné, že budú kompatibilné aj iné, ktoré nie sú uvedené v zozname. Smartfóny vybavené Apple iOS 7.0 a novším, Android 4.3 OS a novším a Bluetooth 4.0 môžu byť kompatibilné a nemusia byť uvedené v predošlom zozname. Aplikácia Garmin Connect Mobile nie je kompatibilná s telefónmi s OS Windows.


Vivofit - Batéria Váš vívofit™ nemusíte dobíjať. Je vybavený batériou s výdržou až 1 rok, ktorú stačí jednoducho vymeniť.
Vivofit - Spánok Nastavte si vo svojom profile režim spánok a vívofit™ monitoruje kvalitu odpočinku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile.
Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu.
Vivofit - Cieľ Podľa úrovne Vašej aktivity náramok sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky Vás náramok posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň, čím Vás postupne vívofit™ núti zmeniť svoj životný štýl.
Vivofit - Čas Náramok je vyvinutý tak, aby ste ho mohli nosiť 24 hodín denne 7 dní v týždni. Na zápästí máte prehľad nielen o svojich cieľoch a postup pri ich postupnom dosahovaní, ale aj o čase. Jednoduchým stlačením tlačidla zmeníte zobrazovanú hodnotu (hodinky, dátum, kroky, denný cieľ, kalórie, prejdená vzdialenosť, srdcový tep). Displej je perfektne čitateľný na priamom slnku.
Vivofit - Vodotesnoť S náramkom sa môžete pokojne sprchovať, športovať... Je vodotesný, čiže odolný voči povrchovému namočeniu, potu, blatu...
Vivofit - Pohybový indikátor Buďte aktívni! K pohybu Vás motivuje červený pohybový indikátor po hodine bez pohybu. Každých 15 minút nečinnosti sa rozsvieti ďalší diel pohybového indikátora. Stačí sa pár minút poprechádzať a indikátor sa vypne.
Vivofit - Bezdrôdová synch Komplexné informácie o Vašom postupe, dosiahnutých cieľoch získate po bezdrôtovej synchronizácii s Vaším profilom na Garmin Connect, či už prostredníctovm ANT Sticku pre prepojenie s PC alebo prostredníctvom Bluetooth Smart technológie.
Vívofit - Kroky vívofit zaznemanáva každý Váš krok. Na displeji vidíte aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva spraviť na splnenie denného cieľa, kalórie, vzdialenosť, hodiny a dátum.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin sú nástroje určené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin fungujú pomocou snímačov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú určené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byť presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú určené na medicínske účely ani diagnostiku, ošetrenie, liečbu alebo prevenciu akýchkoľvek zdravotných problémov. Spoločnosť Garmin odporúča poradiť sa so svojím lekárom pred tým, ako sa začnete venovať nejakej športovej činnosti.

 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Rozmery a vlastnosti:  --------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  6,6 x 16,5 x 6,4 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  21 x 10,5 x 120 - 175mm, 152 - 210mm
Displej - veľkosť, ŠxV:  25,5 x 10 mm
Hmotnosť zariadenia:  25,5 g
Akumulátor - typ:  2 x CR 1632 (vymeniteľná)
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  cca 12 mesiacov
Odolnosť voči vode:  Áno (50M)
Teplotný rozsah (- + °C):  od -20°C do + 60°C
GPS prijímač:  Nie
product_web:  0, 31008, 29299
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno, voliteľný
Automatická synchronizácia s PC:  Áno
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
Sledovanie počtu krokov:  Áno
Prepojenie:  Bluetooth® Smart/ ANT+


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
manuál:  vivifit_OM_web.pdf

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu





 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 




 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz