Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Mgr. Peter Židuliak
ziduliak@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

quatix 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-01338-1B
EAN 753759158897
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jachtárske/námorné GPS hodinky
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 


quatix 3, modrý silikonový remienok, čierny koženný remienok (+montážna sada), USB napájací/dátový kábel, sieťová nabíjačka (adaptér) 220V, rýchla štartovacia príručka v slovenčine


 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 

Príslušenstvo k športovým hodinkám Garmin

 

11.66  EUR   bez DPH

 

13.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Swim™ - pulzomer pre plávanie

 
 
 

Príslušenstvo ku kompatibilných hodinkám Garmin

 

83.25  EUR   bez DPH

 

99.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo fénix™ 3 / tactix Bravo

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Univerzálne púzdro pre športtestre

 

14.16  EUR   bez DPH

 

16.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

fénix® 3 / tactix™ Bravo

 

166.58  EUR   bez DPH

 

199.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Sada na bicykel / beh - fénix® 3

 
 
 

Príslušenstvo fénix® 3

 

16.66  EUR   bez DPH

 

19.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo - teplotný snímač

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

FUSION Stereo Active - Blue

 
 
 

Bezdrôtový externý reproduktor

 

191.58  EUR   bez DPH

 

229.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Remienok QuickFit 26

 

249.99  EUR   bez DPH

 

299.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo cyklopočítače Edge

 

24.99  EUR   bez DPH

 

29.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

Zvýhodnené produkty

 
 
 
 

Podmienená ponuka

FUSION Stereo Active - Blue

 
 
 

Bezdrôtový externý reproduktor

Maximálne množstvo:

 1.00

Normálna cena: 

229.90  EUR  s DPH

Zvýhodnená cena: 

183.92  EUR  s DPH
 




 
 
 
 
 

Podmienená ponuka

FUSION Stereo Active - Red

 
 
 

Bezdrôtový externý reproduktor

Maximálne množstvo:

 1.00

Normálna cena: 

229.90  EUR  s DPH

Zvýhodnená cena: 

183.92  EUR  s DPH
 




 
 
 
 
 

Podmienená ponuka

FUSION Stereo Active - White

 
 
 

Bezdrôtový externý reproduktor

Maximálne množstvo:

 1.00

Normálna cena: 

229.90  EUR  s DPH

Zvýhodnená cena: 

183.92  EUR  s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:



Stvorený pre všetkých námorníkov - či už ste oddaný plachtám alebo motorom. quatix™ 3 sú jediné námorné a jachtárske hodinky s GPS, ktoré poskytujú širokú škálu rôznych navigačných funkcií. Dokážu tiež fungovať ako diaľkový ovládač zabudovanej námornej navigácie alebo audio systému na palube, prípadne zobrazia dáta a informácie z kompatibilných zariadení (sonarové dáta, hĺbka, teplota vody, autopilot a pod). Quatix™ je ďalej vybavený výškomerom, barometrom, 3D kompasom, snímačom teploty okolia, prílivovými tabuľkami ale tiež funkciou MOB (man-over-board) - muž cez palubu, ktorá je priradená k tlačidlu. Jachtárov oslovia predovšetkým funkcie, ktoré nájdu len v hodinkách quatix™ 3.

Hodinky qutatix® 3 dopĺňajú kompletnú ponuku série fénix™ & tactix™ Zachovali sa všetky preferované vlastnosti, ktoré boli oceňované nielen profesionálnymi športovcami, horskými vodcami, ale aj bežnými používateľmi. Výnimočne presné za každých podmienok. Spoľahlivo vás navigujú za každým dobrodružstvom a bezpečne na ceste späť domov. Veľkou novinkou je celkom nové používateľské rozhranie, ktoré okrem iného počíta s možným rozšíreniami funkcií, zobrazením hodiniek a rôznych widgetov, ktoré umožnia vytvoriť originálne hodinky. Všetko bude dostupné vďaka novej službe > > > Connect IQ™ store.

Hlavné prednosti a vylepšenia modelu fénix® 3 Sapphire - navyše v balení vybavený čiernym koženným remienkom, ktorý bude tvoriť ideálny doplnok k vášmu životnému štýlu. Zafírové sklíčko tiež zabezpečuje mimoriadnu odolnosť voči poškriabaniu.



ŠPECIALIZOVANÉ JACHTÁRSKE FUNKCIE

Quatix™ 3 dokáže kombinovať pokročilé jachtárske prístroje v jedných hodinkách. Jednoducho napríklad nastavíte virtuálnu štartovaciu líniu medzi dvoma bodmi (súradnicami). Následne Vás po prepočte informuje o vzdialenosti k štart. línii, potrebnej rýchlosti a ostávajúcom čase do štartu. S plavidlom tak dokážete prekročiť líniu štartu pri maximálnej rýchlosti a v požadovanom čase štartu pretekov. Po prekročení línie štartu, sa quatix™ 3 automaticky “prepne” do režimu TACK ASSIST a informuje používateľa o reálnom smerovaní plavidla a optimálnom uhle pri plachtení. Jedine s hodinkami Quatix™ dokážete dokonale a efektívne ovládať vašu plavbu. Viac o funkciách a výbave nájdete v dostupnej príručke na odkaze > > > > >

ROZŠÍRENÁ FUNKČNOSŤ CEZ PREPOJENIE NA NMEA 2000

Pokiaľ sa rozhodnete využiť quatix™ 3 naplno a chcete aby zobrazoval aj ďalšie požadované dáta z integrovanej siete NMEA 2000, tak budete potrebovať kompatibilný chartplotter alebo windmeter Garmin zo sérií GPSmap 74xx, GPSmap 84xx alebo GNX wind.

Prenášané údaje siete NMEA 2000:

GPS pozícia, rýchlosť a kurz, navigačné údaje dostupné cez GPS na palube, teplota vzduchu, hĺbka, rýchlosť a teplota vody, vietor (zdanlivý, na hladine, VMG to wind). Tiež môžete využiť automatické označenie pozície MOB, jednoducho stlačením tlačidla na hodinkách.

NAPLÁNUJTE SI PLAVBU DOMA

Pre prípravu a analýzu navigačných dát môžete využiť PC/MAC aplikáciu >>>HomePort™<<<. Po pripojení hodiniek k počítaču, jednoducho dokážete analyzovať všetky získané dáta a využiť ich napríklad pre prípravu ďalších plánov. Ak využívate na navigáciu iPad®, iPhone®5 alebo iPhone 4s, tak Garmin má pre Vás aplikáciu BlueChart® Mobile, s ktorou dokážu hodinky Quatix™ komunikovať bezdrôtovo. Získate tak okamžitý prístup k vašim dátam z hodiniek bez fyzického pripojenia s uvedeným ziariadením.

DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE VÁŠHO AUTOPILOTA

Ďalšou z úžasných funkcií je možnosť diaľkového ovládania zabudovaného autopilota na palube plavidla. Takto môžete kdekoľvek v dosahu snímača prebrať kontrolu nad ovládaním alebo jednoducho si nechať zobrazovať informácie na displeji hodiniek.


Hodiny s GPS quatix® 3 môžete používať ako bežné hodinky (čas, dátum, budík, stopky). Po prepnutí do niektorého z používateľských profilov máte na zápästí GPS navigáciu, tréningového partnera..... Odolné vystužené púzdro z polyméru je zakryté minerálnym skíčkom, ktoré je mimoriadne odolné voči poškrabaniu.
Vodotesnosť IPX7 Použitie môže prebiehať aj v nepriaznivom počasí. Dážď, sneh, blato už nie sú nijakou prekážkou, nakoľko zariadenie je vodotesné - odolné voči namočeniu, postriekaniu vodou.
ANT+ quatix® 3 je štandardne vybavený ANT+ bezdrôtovým rozhraním pre pripojenie voliteľných externých snímačov ako > rôzne pulzomery < , wattmeter integrovaný v pedáloch VECTOR & snímače rýchlosti & kadencie na bicykel. Tiež podporuje pripojenie externého snímača teploty tempe™.
citlivé GPS Integrovaný prijímač s podporou simultánneho príjmu signálu zo systémov GPS+GLONASS (s možnosťou nastavenia). Vďaka tomu budete mať vždy spoľahlivé a presné informácie o vzdialenosti a tempe aj v náročnejších podmienkach (v lese, údoliach, pri budovách a pod.).
Rozšírené tréningy Výhodou zariadenia je možnosť kategorizovať multišportové aktivity počas jedného tréningu či zaznamenávať čas presunu počas priebehu tréningu, čo umožňuje sledovať a analyzovať výkon od štartu až do cieľa. Využitie športtestera s GPS má význam nielen pri klasických športových disciplínach (beh, cyklistika), ale aj pri aktivitách, kde je inak meranie údajov obtiažne alebo nemožné. Medzi takéto športy môžeme zaradiť triathlon, in-line korčuľovanie, lyžovanie, kanoistika, windsufing a mnoho iných.
Profil plavec Štandardná analýza plaveckého výkonu je teraz doplnená o meranie a záznam pulzu aj počas plávania. Pulzomer HRM-Swim™ je špeciálne dizajnovaný pre spoľahlivé meranie pulzu vo vode (plávanie) - ideálny pre použitie výhradne počas plaveckého tréningu. Druhý pulzomer v balení HRM-Tri™ je vytvorený s cieľom spoľahlivo merať pulz pri všetkých športoch - plávanie, beh a cyklistika plus poskytuje kompletnú metriku behu a daľšie výstupy - ideálny pre použitie počas celého triatlonového preteku. Vďaka zabudovanému akcelerometru (v hodinkách) zabezpečuje meranie a záznam údajov o plávaní na otvorenej vode aj v krytých bazénoch. Už nemusíte počítať preplávaný počet dĺžok, celkovú vzdialenosť, tempo plávania, počet a typ záberov a mnoho iného. V reálnom čase dokáže vyhodnocovať index efektivity, určiť vaše SWOLF skóre, rozoznávať až 5 plaveckých štýlov.
Bluetooth konektivita Funkcia Smart upozornenia prostredníctvom Bluetooth® prepojenia s vaším smartfónom vás diskrétne informuje o prichádzajúcich e-mailoch, správach a iných upozorneniach z vášho telefónu.
Používareľské profily Okrem funkcií námorných hodiniek ponúka quatix® 3 aj plnohodnotné profily pre cyklistiku, plávanie, triatlon, lyžovanie/snowboarding, SUP, golf a iné. V bazéne alebo aj v otvorených vodách máte k dispozícií meranie vzdialenosti, tempa, počtu záberov a iné. Lyžiarský/snowboardový mód zase meria rýchlosť, vzdialenosť a rýchlosť klesania automaticky vždy, l keď ste na svahu. Ak práve nešportujete , tak využijete monitor aktivity, ktorý vám každé ráno nastaví nový cieľ v počte krokov. Počas dňa vás nenechá pasívnym. Po hodine bez pohybu vám vibračné upozornenie oznámi, že je čas sa hýbať. Okrem počtu krokov a vzdialenosti meriate aj spálené kalórie a počas noci kvalitu vášho spánku.
Wi-Fi - PW WI-FI konektivita pre pripojenie quatix® 3 k domácej sieti Wi-Fi a následné bezdrôtové odosielanie/sťahovanie dát na Garmin Connect. Cez nakonfigurovanú Wi-Fi si tiež jednoducho nahráte vždy aktuálny softvér.
Vibračné a zvukové upozornenia Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na čas (budík). Môžete zvoliť zvukové alebo vibračné upozornenia.
Vivofit - Pohybový indikátor Buďte aktívni! Ak práve netrénujete, quatix® 3 sleduje vašu dennú aktivitu a po hodine sedenia vám rozkáže, aby ste sa začali hýbať! Stačí pár minút chôdze a upozornenie sa stratí.
Vívofit - Kroky quatix® 3 zaznemanáva každý váš krok počas bežného dňa. Na displeji sa zobrajue aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva na splnenie vášho denného cieľa. Spálené kalórie.
vívosmart - Virb start/stop Ovládajte svoju kameru Virb™ Elite cez svoj quatix® 3. Jedným dotykom spustíte alebo zastavíte nahrávanie vašich zážitkov.
vívosmart - smart oznámenia Po pripojení quatix® 3 cez Bluetooth k smartfónu získate možnosť zobrazovať diskrétne upozornenia na prichádzajúce hovory a sms - smartnotifikácie. Smartfón môže byť odložený v ruksaku a vy budete vždy mať prehlľad o prichádzajúcich hovoroch a inej komunikácii.
vívosmart - ovládanie hudby Počúvajte hudbu zo svojho smartfónu priamo na palube a ovládajte prehrávanie integrovaného audio-systému cez FUSION-link.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a meňte si svoje hodinky podľa nálady a potrieb, vďaka aplikáciám a widgetom cez novú rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, meňte vzhľad hodiniek podľa vlastných predstáv.

Stránky o produkte:

http://fenix.garmin.sk



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  4.9 x 4.9 x 1.7 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  5,8 x 11,4 x 3,6 cm
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  70 x 70 bodov
Displej - uhlopriečka, "; cm:  3.1 cm
Displej - typ:  Chroma™
Fotoaparát:  Nie
Fotografie:  Nie
Hmotnosť zariadenia:  82 g
Napájanie:  nabíjateľná lithium-ion
Akumulátor - typ:  nabíjateľná lithium - ion
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  cca 16 hodín
Odolnosť voči vode:  Áno (IPX7)
Teplotný rozsah (- + °C):  od - 20°C do + 70 °C
Plávanie na hladine:  Nie
Anténa:  INT.
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
Podpora externej antény:  Nie
Mapy a pamäť:  -----------------------------------------------------------
Basemapa:  Áno
Vstavaná pamäť:  20 MB
Používanie pam. kariet:  Nie
Waypointy/obľúbené/pozície:  1000
product_web:  0, 9281, 448, 9779
Cesty:  50
Funkcie a výbava:  ------------------------------------------------------------
Track log
Track log / záznam a správa trás:  10.000 bodov
Správa trás/ciest:  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Áno
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno, voliteľný
Snímač rýchlosti/kadencie:  Áno, voliteľný
Krokomer - Foot Pod::  Áno, voliteľný
HRM-Run™ pulzomer s akcelerometrom:  Áno (voliteľný)
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
Virtual Partner® (fiktívny súper)::  Áno
Auto Pause® (zast. tréning podla rýchl.):  Áno
Auto Lap® (začne okruh po urč. vzial.):  Áno
Multi-sport (zmena šport. módu):  Áno
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov:  Áno
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri:  Áno
Úprava vzhľadu obrazoviek:  Áno
Hlasová navigácia:  Nie
Prispôsobenie hlavného menu:  Áno
Prehliadač obrázkov:  Nie
Qwerty alebo ABC klávesnica:  Nie
Electronický kompas 3D:  Áno
Barometrický výškomer:  Áno
Fitness (užívateľský profil):  Áno
Geocaching (užívateľský profil):  Nie
Recreational (turistický užívateľský pro:  Áno
Marine (námorný užívateľský profil):  Áno
Outdoor GPS hry:  Nie
Hry a zábava:  Nie
Lov/ryby kalendár:  Áno
Slnko a Mesiac informácie:  Áno
Tabuľky príliv/odliv:  Áno
Výpočet plochy:  Áno
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík):  Áno
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT):  Áno
Garmin Marine Network™ kompatibilný:  Áno
Prepojenie:  USB


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
Používateľský manuál:  quatix3_OM_CS.pdf

 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu




 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 





 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz