Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Mgr. Peter Židuliak
ziduliak@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

BlueChart G2 Vision - HXAF450S /Madeira-Kanárske ostrovy/ SMALL

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-C0750-20
EAN 753759089702
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Námorná mapa - Bluechart g2 Vision (micro SD / SD)
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
Predinštalovaný región na (micro)SD karte

 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Dodavané na prednahratých kartách štandardizovaného formátu SD, ktoré sú určené pre modelové rady nových námorných GPS (GPSmap) ale tiež napríklad pre ručné GPS Colorado 300C a Oregon.

Pokrytie

Detailné pokrytie Mediterranean Sea, including Crete and Cyprus, as well as the Aegean islands of Paros, Naxos, Ios, Amorgos, and others. Coastal coverage from Güllük, Tur. to Tripoli, Leb. including port plans such as Antalya and Marmaris, Tur. and Al-Ladhiqiyah, Syr.

Hlavné prednosti

Mapa na rozdiel od aktuálnej mapovej edície BlueChart poskytuje perspektívny pohľad nad mapou pri navigácií a spolu s rozšíreným obsahom ponúka prepracovaný produkt pre námornú navigáciu.

Edícia BlueChart® G2 VISION™ zobrazuje v 3-D móde (nad i pod hladinou vody), plus užitočné Auto Navádzanie na detailných podkladoch vo vysokom rozlíšení a na leteckých záberoch prístavov, marín, námorných dráh, navigačných značení a iných bodov záujmu (POI). Okrem podrobnejšieho zákresu oblastí pobrežia a prístavou (na mori), ponúka zvýšenú podrobnosť zákresu oblastí pobrežia na pevnine s databázou bodov záujmu (POI).

Funckie a výbava edície námorných máp Bluechart g2 Vision



Dostupnosť produktov z tejto edície je rozdelená do samostatných regiónov. Z kompletnej ponuky sme vybrali preferovanú oblasť s pokrytím Jadranu a časti Stredozemného mora s pokrytím podľa obrázku - LARGE. Iné dostupné úrovne pokrytia - SMALL a REGULAR. V prípade záujmu sú ďalšie regióny dostupné podľa požiadavky na objednávku. Kontrétny región podľa vašej požiadavky si môžete vybrať na odkaze > > > Alternatívne môžete pri výbere požadovaného regiónu využiť >>> interaktívnu mapu <<< . Vašu požiadavku pošlite emailom alebo kontaktujte zodpovednú osobu telefonicky.

Použitie mapy

Námorné mapy z edície Bluechart g2 Vision sú výhradne dodávané na pamäťových kartách formátu microSD s priloženou redukciou na formát SD. Použitie mapy je viazané na dodávanú SD kartu pre kompatibilné GPS navigačné zariadenia značky Garmin.


Stránky o produkte:

https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=9260



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
product_web:  9779, 448
Lov/ryby kalendár:  Áno
Tabuľky príliv/odliv:  Áno


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
 
 
 
 
 

Kde nakúpiť

 
 
 


YACHTER.sk, s.r.o.
Stará Vajnorská 37
Bratislava

 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz