Produkt je vyradený!

 
 
 
Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Ing. Ľubomíra Kočner
kocnerova@garmin.sk
 
 
 
 
 

 

Approach S60 Premium Lifetime

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Výrobca

Garmin 

Part. No. 010-01702-02
EAN 753759172824
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Golfové smart hodinky s GPS, monitorom aktivity a športovými aplikáciami
 
 
 
 
 
  •  
 

Obsah dodávky

 
 
 
-  Approach S60 Premium s keramickou obručou a koženým remienkom,
-  nabíjacia/dátová kolíska,
-  manuál.

 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 
 
 
 

Súvisiace produkty

 
 
 

Príslušenstvo

 

9.99  EUR   bez DPH

 

11.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

166.58  EUR   bez DPH

 

199.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

41.66  EUR   bez DPH

 

49.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

41.66  EUR   bez DPH

 

49.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

41.66  EUR   bez DPH

 

49.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Kovový remienok QuickFit 22

 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

166.58  EUR   bez DPH

 

199.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo pre Approach S20/S60

 

208.25  EUR   bez DPH

 

249.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo pre Approach S20/S60

 

66.66  EUR   bez DPH

 

79.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

HRM-Dual™ pulzomer

 
 
 

HRM-Dual™ pulzomer

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

Príslušenstvo k športovým hodinkám Garmin

 

11.66  EUR   bez DPH

 

13.99 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo - teplotný snímač

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač rýchlosti 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

ANT+ snímač kadencie 2 (bicykel)

 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

33.25  EUR   bez DPH

 

39.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 

ANT+ / Bluetooth príslušenstvo

 

58.25  EUR   bez DPH

 

69.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 

Súvisiaci produkt

Bungee remienok QuickFit 22

 
 
 

Remienok QuickFit 22

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 
 
 
 

Príslušenstvo

 

20.75  EUR   bez DPH

 

24.90 EUR   s DPH
 




 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:


Spoľahlivé golfové hodiny s jedinečným štýlom a bezkonkurenčnými funkciami.

Moderné, štýlové golfové hodiny s keramickou obručou a kvalitným čiernym koženým remienkom.

Approach S60

Approach® S60 v sebe spájajú detailné mapovanie ihriska CourseView a informácie na veľkom farebnom dotykovom displeji, a to všetko priamo na vašom zápästí. Vylepšené sledovanie hry Autoshot meria vzdialenosti rán a automaticky ich zaznamená do vášho konta na Garmin Connect pre následné analýzy vašej hry. Vďaka funkcii PlaysLike Vzdialenosť môžete presnejšie zvoliť palice pre rany do kopca alebo z kopca na viac ako 40 000 ihriskách po celom svete.

Zostaňte v spojení na ihrisku a mimo ihriska vďaka smart notifikáciám z vášho smartfónu a zostaňte aktívni vďaka monitorovaniu dennej aktivity. Prispôsobte si svoje hodiny novými vzhľadmi hodín a aplikáciami z Connect IQ store alebo jednoducho vymeňte QuickFit náramky podľa vášho štýlu a nálady.

Hodiny s GPS Športové hodinky s GPS s možnosťou využitia ako budík alebo časovač pre upozornenie na pomalé tempo hry. Ak nie ste práve na ihrisku, môžete ich využívať ako bežné hodinky (čas, dátum, budík). Hodiny sú tiež vybavené automatickým šetriacim režimom podľa denného svetla.
Dotykový displej Ovládajte svoje hodinky jednoducho dotykom prsta - poklepaním alebo ťahaním po displeji.
Dobíjateľná batéria Napájanie je zabezpečené nabíjateľnou lítium - iónovou batériou s výdržou cca 10 dní v režime hodín/10 hodín so zapnutým GPS.
citlivé GPS Vďaka vysokocitlivému GPS signálu máte spoľahlivé informácie o vzdialenosti a tempe aj v náročnejších podmienkach (pri stromoch, budovách ...).
Golf - Svet ihriská S Approachom sa nestratíte... S60 je vybavená predinštalovanou celosvetovou databázou viac ako 40 tisíc ihrísk vrátane Slovenska a Čiech s bezplatnou aktualizáciou existujúcich a nových ihrísk počas celej životnosti zariadenia cez Garmin Express.
SK menu Na slovenský trh je zariadenie dodávané s používateľskou príručkou v slovenskom jazyku.
Golf - Typ hry Zaznamenajte svoje výsledky v hre na rany a stableford (aj s HCP).
Prepojenie s PC Po skončení hry si môžte preniesť všetky zaznamenané údaje vašej hry cez USB port pre prepojenie s PC/MAC a zaznamenať všetko v bezplatnej aplikácii Garmin Connect™.
Ukladanie bodov Buďte o krok pred vašimi súpermi... S60 umožňuje ukladanie aktuálnej pozície GPS na ihrisku ako pomôcka pre ďalšie hry na danom ihrisku. Bunkre či vodné prekážky ľahko označíte dotykom na mape a zobrazí sa presná vzdialenosť k označenému bodu.
Golf - evidencia skóre Zlepšujte svoju hru... Evidencia skóre pre 1 hráča vrátane handicapu a ukladanie histórie vám slúžia ako motivácie pri ďalšej hre.
Trasový počítač S60 zaznamená skutočne prejdenú vzdialenosť počas hry a čas hry.
Golf - štatistika hry Sledujte si svoju podrobnú štatistiku hry - počet patov, dosiahnutých jamkovísk, udržanie sa na fairway, GIR.
Golf - meranie dĺžky rán Vďaka GPS prijímaču je možné veľmi presne zmerať dĺžku každej rany. Je jedno, ako komplikovane alebo dlho hľadáte loptičku, vzdialenosť je vypočítaná vzdušnou čiarou medzi miestom odpalu a dopadu loptičky.
Golf - Prehľad o vzdialenostiach S hodinkami na ruke máte prehľad o vzdialenosti aktuálnej GPS polohy na začiatok, stred a koniec jamkoviska.
Vodotesnosť 50 m Použitie môže prebiehať aj v nepriaznivom počasí. Dážď, sneh, blato už nie sú nijakou prekážkou, nakoľko zariadenie je vodotesné - odolné voči namočeniu, postriekaniu vodou. Hodinky sú vodotesné do 5ATM* - odoláva tlaku, ktorý zodpovedá hĺbke 50 m. Viac informácií nájdete na stránke www.garmin.com/waterrating.
Profil plavec Nechajte hodinky zaznamenávať a analyzovať váš plavecký výkon. Vďaka zabudovanému akcelerometru zabezpečuje meranie a záznam údajov o plávaní v krytých bazénoch. Už nemusíte počítať preplávaný počet dĺžok, celkovú vzdialenosť, tempo plávania, počet a typ záberov a mnoho iného. V reálnom čase dokáže vyhodnocovať index efektivity, určiť vaše SWOLF skóre.
Bluetooth konektivita Funkcia Smart upozornenia prostredníctvom Bluetooth® prepojenia s vaším smartfónom vás diskrétne informuje o prichádzajúcich e-mailoch, správach a iných upozorneniach z vášho telefónu (iPhone® 4s a novší).
Golf - Autoshot Funkcia Autoshot automaticky odmeria vzdialenosť každej rany (okrem puttov) a automaticky zaznamená pozície rán pre spätnú analýzu na Garmin Connect. Je potrebné pripojenie k mobilnej aplikácii Garmin Connect.
Golf - Green View Stačí stlačiť len jedno tlačidlo kedykoľvek počas hry a na hodinkách sa zobrazí náhľad na green....
Golf - TruSwing Zdokonaľte svoj švih vďaka snímaču na palicu TruSwing. Approach S60 je kompatibilný so snímačom.
Golf - Layup/Doglegs Distances Na jasnom a dobre čitateľnom displeji sú na mape zreteľne vyznačené oblúkové vzdialenosti a zalomenia fairway.
Používareľské profily Okrem bežeckých funkcií (vzdialenosť, čas, tempo, možnosť pripojiť Foot Pod pre indoor beh) Approach S60 ponúka aj profily pre cyklistiku (upozornenia na čas/vzdialenosť, možnosť pripojiť snímač rýchlosti a kadencie), plávanie v bazéne alebo profily pre outdoor rekreačné aktivity - lyžovanie, XC Ski, snowboard, SUP, veslovanie a indoor veslovanie. Po pripojení pulzomera môžete využiť pri tréningu aj tieto funkcie: zóny tepu, upozornenia na tep, % HR max, % HRR.
Golf - PlaysLike vzdialenosť S60 vypočíta vzdialenosť k jamke s prihliadnutím na terén - či budete hrať ranu do kopca alebo z kopca.
Režim veľkých čísel Pre lepšiu čitateľnosť je možné si zvoliť režim zobrazenia veľkých čísel.
Golf - Pin Pointer Už nemusíte premýšľať, kde je jamka.... Funkcia PinPointer - smer na jamku napovie, ktorým smerom máte hrať bez toho, aby ste videli vlajku.
Vivofit - Spánok Nastavte si vo svojom profile režim spánok a Approach S60 monitoruje kvalitu odpočinku. Následne si štatistiku môžete pozrieť v profile na Garmin Connect™ alebo priamo na svojom smrartfóne prostredníctvom bezplatnej aplikácie Garmin Connect™ Mobile.
Vivofit - Kalórie Sledujte svoj postup k dosiahnutiu vytúženej cieľovej váhy prostredníctvom detailných záznamov kalórií, ktoré ste spálili počas celého dňa vrátane hodnoty bazálneho metabolizmu.
Vivofit - Cieľ Podľa úrovne aktivity Approach S60 sám priradí osobné a dosiahnuteľné ciele každé ráno. Hneď, ako dosiahnete tieto ciele, automaticky vás posúva k dosiahnutiu nového cieľa na ďalší deň.
vívosmart HR - intenzívna aktivita Monitorujte svoj pokrok v dosahovaní cieľov aeróbnej aktivity, ktoré sú stanovené na základe odporúčaní svetových zdravotníckych organizácií ako American Heart Association, U.S. Centers for Disease Control and Prevention a World Health Organization. Spustením časovača alebo vykonávaním aktivity akcelerometer identifikuje, že vykonávate fyzicky náročnejšiu aktivitu a zaznamená čas jej trvania.
Vivofit - Pohybový indikátor Buďte aktívni! K pohybu vás motivuje výzva na pohyb spolu so zavibrovaním po hodine bez pohybu. Každých 15 minút nečinnosti sa rozsvieti ďalší diel. Stačí sa pár minút poprechádzať a výzva sa stratí.
Vívofit - Kroky Zaznemanáva každý váš krok. Na displeji vidíte aktuálny počet krokov, koľko krokov ešte zostáva prejsť na splnenie denného cieľa, kalórie, vzdialenosť.
Golf - Tréning švihu Úplne nové funkcie: SwingStrength™ - na základe analýzy švihu viete, ktorú palicu máte použiť, aby ste dosiahli určitú vzdialenosť, SwingTempo - meranie optimálneho pomeru švihu (3 náprah : 1 švih), TempoTraining - tóny vás upozornia na udržanie optimálneho pomeru, čím získate svoj správny rytmus a švih bude vyvážený. Vďaka analýze švihu zlepšíte načasovanie švihu a kontrolujte silu zápästia.
vívosmart - Virb start/stop Ovládajte svoju kameru Virb™ cez svoj Approach S60. Jedným dotykom spustíte alebo zastavíte nahrávanie vašich zážitkov.
vívosmart - ovládanie hudby Počúvajte hudbu zo svojho smartfónu a ovládajte prehrávanie cez Approach S60.
vívoactive - connect IQ Prispôsobujte a dopl´ňajte funkcionalitu a aplikácie vášho zariadenia podľa potrieb. Vďaka aplikáciám a widgetom cez nové rozhranie Garmin Connect IQ™ . Pridávajte si dátové polia, meňte vzhľad hodiniek podľa vlastných predstáv.
zrieknutie sa zodpovednosti Zrieknutie sa zodpovednosti v prípade sledovania aktivity
Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin sú nástroje určené na poskytovanie informácií na zachovanie aktívneho a zdravého životného štýlu. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin fungujú pomocou snímačov, ktoré sledujú váš pohyb. Údaje a informácie poskytované týmito zariadeniami sú určené na presné sledovanie vašej aktivity, nemusia však byť presné na 100% vrátane údajov o krokoch, spánku, vzdialenosti a kalóriách. Zariadenia na sledovanie aktivity od spoločnosti Garmin nie sú medicínske prístroje a údaje nimi poskytované nie sú určené na medicínske účely ani diagnostiku, ošetrenie, liečbu alebo prevenciu akýchkoľvek zdravotných problémov. Spoločnosť Garmin odporúča poradiť sa so svojím lekárom pred tým, ako sa začnete venovať nejakej športovej činnosti.

Stránky o produkte:

http://explore.garmin.com/en-US/golf/



 
 
 
 
 
 

Parametre


 

Názov Hodnota
Rozmery a vlastnosti:  ------------------------------------------------------------------------------
Rozmery balenia, ŠxVxH:  6,8 x 13,7 x 8,6 cm
Rozmery zariadenia, ŠxVxH:  4,7 x 4.7 x 1,45 cm
Displej - veľkosť, ŠxV:  3,05 cm priemer
Displej - rozlíšenie, ŠxV:  240 x 240 pix.
Displej - typ:  transflektívny farebný MIP, dotykový
Dotyková obrazovka:  Áno (multi-touch)
Hmotnosť balenia:  198 g
Hmotnosť zariadenia:  61 g
Akumulátor - typ:  nabíjateľná lithium - ion
Akumulátor - výdrž (pohotovostný režim):  10 hodín (GPS zapnuté) - typické použitie, až do 10 dní v režime hodiniek
Akcelerometer:  Áno
Gyroskop:  Áno
Odolnosť voči vode:  Áno (5 ATM)
GPS prijímač:  Áno, s vysokou citlivosťou
Vysoko-citlivý prijímač:  Áno
Predinštalované mapy:  Golfové ihriská - viac ako 40 000 ihrísk celého sveta
Doživotná aktualizácia máp:  Áno
Waypointy/obľúbené/pozície:  Áno - len na ihriskách
product_web:  0, 27548, 27124, 23005, 37124
Funkcie a výbava:  -------------------------------------------------------------------------
LiveTrack (zdielanie jazdy):  Áno
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.):  Zobrazenie prejdenej vzdialenosti a odohraného času
Snímač srdcovej frekvencie:  Áno, voliteľný
Snímač rýchlosti/kadencie:  Áno, voliteľný
Garmin Connect™ kompatibilita:  Áno
Auto Pause® (zast. tréning podla rýchl.):  Áno
Auto Lap® (začne okruh po urč. vzial.):  Áno
Auto Scroll (zobrazovanie stránok):  Áno
Korekcia polohy jamky (ručné posunutie jamky, ak má inú polohu ako na mape):  Áno
Štatistika hry (počet patov, dosiahnutých jamkovísk, udržanie sa na fairway, GIR:  Áno
Evidencia skóre:  Áno (jeden hráč)
Export skóre do PC (prezeranie, archivácia, tlač, zdieľanie):  Áno
Bluetooth®:  Áno
Budík:  Áno
Hodinkové funkcie (čas, dátum, budík):  Áno
Garmin Pay™:  Nie


 
 
 

 

Zaradenie produktu

 
 
 
 
 
 
 
 

Návody

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video


 

Video k produktu







 
 
 

 

Kde nakúpiť

 
 
 






 
 
 
 
 

 



Copyright © 2024 CONAN s.r.o. All rights reserved

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o., cybersoft@cybersoft.cz